Ajnc, cvaj, draj

on .

20181125

V nedeljo, 25. novembra je potekal v sklopu Gledališko-koncertnega abonmaja prvi glasbeni večer, v sklopu katerega se je predstavila domača etno glasbena skupina ÊDNA. Obiskovalci smo lahko uživali v izjemno čutni glasbeni interpretaciji pesmi, ki izhajajo iz ljudske zakladnice in so lahko ob umetniški preobrazbi glasbenikov, zbranih ob Tjaši Cigut, zaživele na nov, sodoben in presenetljiv način. Poleg pesmi, ki jih najdemo na njihovi novi zgoščenki, so nas glasbeni gostje navduševali še s pesmimi, ki ogrejejo srce in jih najdemo na njihovi prvi zgoščenki. Prepričani smo, da imajo naši glasbeni umetniki še veliko idej in tudi energije, da nas bodo lahko s svojo umetniško izvedbo razveseljevali tudi v bodoče, pri čemer jim želimo predvsem veliko ustvarjalnosti in užitkov.

Čaj za dve

Napisal jenamena.si on . Posted in Odrasli abonma

20181216

V sklopu Gledališko.koncertnega abonmaja je bila v nedeljo, 16. decembra 2018, na sporedu še druga decembrska gledališka predstava. Tudi tokrat se je predstavila gledališka skupina iz Občine Črenšovci, ki je navdušila s komedijo Čaj za dve. Nastopajočim čestitamo za srčno uprizoritev, saj se lahko tudi zaradi izjemne vsebine in predstave še bolj srčno veselimo prihajajočih praznikov.

Smo, kar smo

Napisal jenamena.si on . Posted in Odrasli abonma

20190303

V nedeljo, 3. marca, so gledališčniki gledališke skupine Kofetarji iz Lendave s predstavo Smo, kar smo zaključili 15. sezono Gledališko-koncertnega abonmaja v Črenšovcih. Vedno znova nas Kofetarji navdušujejo z gledališkimi uprizoritvami, poleg tega pa med nas že vrsto let prinašajo izjemno sporočilo za bolj prijazen jutri. To so namreč posamezniki, ki znajo v polnosti živeti življenje, ki počnejo to, kar jih v resnici osrečuje in izpopolnjuje. Gotovo je tudi to razlog, da so vsako leto sveži in vitalni, saj se jih čas enostavno ne dotakne na način, da bi jih v njihovem tempu življenja zaustavil. Prepričani smo, da bodo tudi v prihodnje s svojo ustvarjalnostjo in vitalno življenjsko energijo navduševali mnoge.

Ob sklepu gledališke sezone se zahvaljujemo Občini Črenšovci za finančno podporo, vsem abonentom za vpis v abonma in vsem, ki so pred in med sezono v ozadju skrbeli, da so vse potrebne aktivnosti potekale utečeno. Želimo si, da bi Gledališko-koncerni abonma v Črenšovcih prinašal v našo sredo tudi v prihodnje obilo gledaliških užitkov mnogim, ki se odločijo zimske večere preživeti drugače - kvalitetno in ob uživanju v gledališki umetnosti.

SHOW vol. 5

Napisal jenamena.si on . Posted in Odrasli abonma

20190223

Gledalce v nabito polni kulturni dvorani v Črenšovcih sta s spektaklom brez primere navdušila Boštjan in Matej v spremstvu gledaliških prijateljev. Ponudila sta nam možnost uživanja v njuni izjemni interpretaciji, poleg tega je bilo na voljo obilo smeha, ki ga v vsakdanu tako zelo potrebujemo.

To imamo v družini

Napisal jenamena.si on . Posted in Odrasli abonma

20190113

Gledališka skupina KUD Tišina je gledalce v sklopu Gledališko-koncertnega abonmaja v nedeljo, 13. januarja navdušila s komedijo To imamo v družini. Vsekakor je to bil večer izjemne gledališke interpretacije igralcev in igralk, ki se spretno in nadvse uspešno prikazali tako značajsko kot tudi situacijsko komiko, ki je kar ni zmanjkalo ... zato je to bil tudi večer sproščenega, srčnega smeha in nasmeha (zlasti danes, ko se spominjamo izjemne predstave).