Avtomobilska romanca

20150221

V soboto, 21. februarja 2015, smo si lahko v kulturni dvorani v Črenšovcih v sklopu Gledališko-koncertnega abonmaja 2014-2015 ogledali zadnjo predstavo, komedijo Avtomobilska romanca, v kateri sta občinstvo zabavala igralca Boštjan Sinic in Matej Mertük. Zbrano občinstvo je v predstavi uživalo in se zabavalo, ne nazadnje sta igralca bila naša gosta že velikokrat in vedno smo bili z njunim programom izjemno zadovoljni, tako tudi tokrat. 

Božično-novoletni koncert

20141221

Na božično-novoletnem koncertu glasbene skupine 50 Shadows Of Great smo lahko v nedeljo, 21. decembra, v kulturni dvorani v Črenšovcih poleg mladih perspektivnih glasbenic, sicer dijakinj Konservatorija za glasbo in balet Maribor, uživali v pesmih in melodijah številnih mladih glasbenikov, ki jih je posebej za ta koncert zbrala in »uglasila« domačinka, Saška Matajič. V bogatem in dovršenem programu so uživali tako poslušalci kot nastopajoči in veseli smo, da smo lahko doživeli čarobnost prazničnega decembra in družinskih praznikov, ki so  že pred vrati. Iskrene čestitke in zahvala vsem nastopajočim, ki so bili preprosto enkratni.

Krčmarica Mirandolina

20150123

Komedija Krčmarica Mirandolina v izvedbi članov Kulturnega društva Zarja Trnovlje je v sklopu Gledališko-koncertnega abonmaja v Črenšovcih v petek, 23. januarja 2015 navdušila z izjemno gledališko predstavo, v kateri smo nadvse uživali. Zelo prepričljiva je bila vsekakor tudi bogata kostumografija, prav tako tehnična izvedba same predstave. Čestitamo vsem igralcem in se nadejamo sodelovanja tudi v prihodnje.

 

Gremo na morje

20141121

V petek, 21. novembra 2014, so v kulturni dvorani v Črenšovcih v sklopu Gledališko-koncertnega abonmaja gostovali ljubiteljski gledališki igralci Društva upokojencev Lendava. Zbrano občinstvo so zabavali z aktualnimi domislicami v komediji Gremo na morje. Navdušuje predvsem dejstvo, da danes ljudje znajo in zmorejo biti ustvarjalni v vseh življenjskih obdobjih, poleg tega smo se lahko prepričali, da igralci v tem, kar počnejo, zelo uživajo. Kot taki so primeren zgled za posnemanje, zato jim želimo, da bi svojo ustvarjalnost na gledaliških deskah še dolgo uspešno negovali in nadgrajevali. 

Tokrat res republika

Napisal jenamena.si on . Posted in Odrasli abonma

20141130

Gledališka skupina KUD Štefan Kovač Murska Sobota je s predstavo Tokrat res republika v nedeljo, 30. novembra 2014 navdušila zbrano občinstvo v kulturni dvorani v Črenšovcih. Gledališka predstava v prekmurskem narečju se je na Linhartovem srečanju odraslih gledaliških skupin predstavila kot ena izmed sedmih ljubiteljskih gledaliških skupin na državnem nivoju. Dva igralca sta prejela posebno priznanje. Prepričali smo se lahko o kvaliteti gledališke igre, prav tako smo lahko uživali v nadvse aktualni in zanimivi tematiki, ki je vzbujala iskren in pristen smeh pri gledalcih.