Leseni kaput

on .

20170108

V nedeljo, 8. januarja 2017, se je v okviru Gledališko-koncertnega abonmaja v kulturni dvorani v Črenšovcih predstavilo Folklorno društvo Pozvačin Bistrica s komedijo Leseni kaput. Gledališka skupina je navdušila zbrano občinstvo z domačo govorico in pristnim igralskim nastopom.

Macbeth

on .

20170121

V soboto, 21. januarja 2017, smo v okviru Gledališko-koncertnega abonmaja v Črenšovcih gostili gledališko skupino KUD Zarja Trnovlje, ki se je predstavila s tragedijo Macbeth. Obiskovalci so lahko uživali predvsem v izvrstni igralski interpretaciji, kakor tudi v izvirnih režijskih rešitvah, navdušujoča je bila sploh celotna predstava z izjemno izdelano svetlobno in tonsko podporo. Vsekakor je to bila predstava, ki nikogar ni pustila ravnodušnega, saj je ponudila kvaliteto gledališkega poustvarjanja, kot jo lahko spremljamo v profesionalnih gledališčih. Vsem igralcem in podporni ekipi se zahvaljujemo za možnost, da smo bili del čisto pravega gledališkega vzdušja v Črenšovcih in jim pri njihovem ustvarjanju želimo še veliko ustvarjalnosti in predvsem užitkov z upanjem, da se na črenšovskem odru srečamo še kdaj.

Tragedija, da je že komedija

on .

20161204

S komedijo Tragedija, da je že komedija v izvedbi Gledališke skupine Strokovnega društva medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov Pomurja smo v nedeljo, 4. decembra 2016, otvorili že 13. Gledališko-koncertni abonma. Nadvse zadovoljni smo, da se nam je v kulturni dvorani v Črenšovcih pridružilo izjemno veliko število obiskovalcev, ki so se lahko ob spremljanju predstave pošteno nasmejali in se sprostili, obenem pa so lahko uživali v kvalitetni gledališki izvedbi naših gostov. Prepričani smo, da bo abonma tudi v prihodnje ponudil tovrstne kulturne užitke, zato se predstav, ki bodo sledile, že zdaj iskreno veselimo.

Ničesar ne obžalujem

on .

20170204

V soboto, 4. februarja 2017, smo kot dodatno predstavo v Gledališko-koncertni abonma vključili monoigro Ničesar ne obžalujem, s katero se je predstavila igralka Metka Pavšič. Obiskovalci so bili nad predstavo navdušeni, saj so imeli priložnost uživati v izvrstni odrski izvedbi. Tako smo prepričani, da nihče, ki se je odločil za obisk, svoje odločitve ni obžaloval. Naši gostji se zahvaljujemo za njeno srčnost in odprtost in ji pri njenem umetniškem ustvarjanju želimo še veliko uspehov in užitkov.

Veseli večer

on .

20170212

V nedeljo, 12. februarja 2017, je v sklopu Gledališko-koncertnega abonmaja potekal veseli večer, ki so ga pripravili Selanski nemaki. Obiskovalci so se lahko sprostili in nasmejali ob treh skečih v goričkem narečju, gostje pa so poskrbeli za popestritev dogajanja tudi med kratkimi premori, ko so se predstavili s pesmijo in ognjevitim plesom. Vsekakor so obiskovalci v programu nadvse uživali, abonma pa je ponudil nekaj drugačnega, kar je bilo med gledalci odlično sprejeto.