KAKO JE ZEBRA POSODILA SVOJE ČRTE

on .

20181025

V okviru Otroškega gledališkega abonmaja je bila v četrtek, 25. oktobra 2018, v kulturni dvorani v Črenšovcih za najmlajše gledališke uživače in njihove starše na sporedu 1. gledališka predstava. Zbrane je navdušilo Miškino gledališče KU-KUC s predstavo Kako je zebra posodila svoje črte. Veseli smo, da je tudi letos veliko število vpisanih abonentov in prepričani smo, da bomo v sklopu abonmaja doživeli še veliko lepega, česar se že zdaj iskreno veselimo.

PRAV POSEBNO DARILO

Napisal jenamena.si on . Posted in Otroški abonma

20190131

V sklopu Otroškega gledališkega abonmaja je najmlajše navdušila igralka Renata Gledališča Pravljičarna, ki je znova prepričala z dovršeno izreko in izjemnim posluhom za estetsko doživljanje gledališke umetnosti.

VELIKE SKRBI MALEGA PETELINA

Napisal jenamena.si on . Posted in Otroški abonma

20190226

V torek, 26. februarja, smo s predstavo Velike skrbi malega petelina v izvedbi Gledališče pravljičarna sklenili Otroški gledališki abonma. Vsekakor smo tudi v letošnji sezoni otrokom ponudili kvalitetne predstave, o čemer so nas navdušeni malčki vseskozi seznanjali. otrokom in njihovim staršem smo ponudili raznovrstne predstave, ki so ponujale veliko smeha in so bile obenem tudi nadvse vzgojne in poučne. Otroški gledališki abonma smo lahko člani Kulturno-turističnega društva Črenšovci v sodelovanju z obema šolama in vrtcema v občini organizirali in izvedli ob finančni podpori Občine Črenšovci, za kar se iskreno zahvaljujemo. Verjamemo, da bomo lahko tudi v prihodnje s skupnimi močmi ob jasnem zasledovanju cilja otrokom ponuditi kvalitetne gledališke predstave svoje poslanstvo uspešno opravljali tudi v prihodnje in se nove sezone že zdaj veselimo.

PRAZNIČNI KI-KIRI-KI

Napisal jenamena.si on . Posted in Otroški abonma

20181129

V četrtek, 29. novembra 2018, je v sklopu Otroškega gledališkega abonmaja v kulturni dvorani v Črenšovcih Miškino gledališče KU-KUC premierno uprizorilo gledališko predstavo Praznični KI-KIRI-KI. Otroci in odrasli so uživali in na najboljši možen način vstopili v čaroben prazničen december. Nadvse hvaležni in veseli smo, da je prav črenšovski gledališki oder deležen posebne časti, saj se naši gledališki prijatelji v zadnjih letih pogosto odločijo za premierne uprizoritve prav v Črenšovcih. Veselimo se že nadaljnjih premiernih uprizoritev, vsem tistim, ki si želijo praznike pozdraviti z otroškim navdušenjem, pa ogled izjemne predstave toplo priporočamo.

 

ŽABICA BROKOLINA IN POLŽ SLADKOSNED

Napisal jenamena.si on . Posted in Otroški abonma

20190108

V torek, 9. januarja 2019, je bila v sklopu Otroškega gledališkega abonmaja v kulturni dvorani v Črenšovcih na sporedu gledališka predstava Miškinega gledališča KU-KUC z naslovom Polžek Sladkosned in žabica Brokolina. Otroci in starši so se lahko ob izjemno izvirni in kvalitetni ter prepričljivi gledališki uprizoritvi veliko naučili in predvsem nadvse uživali. Miškino gledališče KU-KUC, Miša in Ana, sta vse zbrane ponovno prevzeli s svojo srčnostjo in iskrivostjo.