ČUDEŽNI PRALNI STROJ

on .

20170223

V četrtek, 23. februarja 2017, smo z gledališko predstavo za otroke Čudežni pralni stroj v izvedbi Miškinega gledališča KU-KUC zaključili Otroški gledališki abonma v Črenšovcih. Otroci so s starši lahko še zadnjič v tej sezoni uživali v izjemni predstavi in v sklepu druženja še zarajali z Ana in Miša, ki sta naše otroke animirali v različnih predstavah. Ob tej priložnosti smo se jima iskreno zahvalili za to, da preko svoje igrivosti in sproščenosti ter notranjega otroka, ki je v njiju tako zelo živ in prepričljiv, prinašata med mlade gledalce otroško veselje in navdušenje nad domišljijskim svetom, ki nas vedno znova očara.

Prepričani smo, da bomo v njunih gledaliških dogodivščinah uživali še kdaj in se tega že zdaj iskreno veselimo, do takrat pa jima želimo veliko užitkov pri snovanju novih predstav kakor tudi pri druženju z otroki širom Slovenije.

KORENČEK KARLO

on .

20170126

V četrtek, 26. januarja 2017, se je s predstavo Korenček Karlo v sklopu Otroškega gledališkega abonmaja predstavilo Društvo pisani mehurčki iz Murske Sobote. Otroci so v predstavi nadvse uživali.

RUDOLF IN PRAZNIČNE KREMŠNITE

on .

20161201

V četrtek, 1. decembra, smo z Otroškim gledališkim abonmajem skupaj z najmlajšimi veselo vstopili v praznični december s predstavo Rudolf in praznične kremšnite, ki sta jo Ana in Miša iz Miškinega gledališča KU-KUC nadvse uspešno premierno uprizorile prav pri nas. Tudi tokrat smo v predstavi uživali mali in veliki, saj predstava ponuja veliko zabavnih domislic in vključuje otroke, ki tako radi sodelujejo, ko so povabljeni na oder. Se že veselimo novih dogodivščin, ki so še pred nami.

POJOČI SMETKONJAMI

on .

20161117

V četrtek, 17. novembra, smo s predstavo Pojoči Smetkonjami v izvedbi Miškinega gledališča KU-KUC otvorili letošnji Otroški gledališki abonma v Črenšovcih. Otroci in njihovi starši so v predstavi nadvse uživali, se ob tem naučili veliko koristnega o pravilnem ločevanju smeti in na koncu še zarajali. Veseli smo, da predstave za otroke prinašajo v naš kraj veliko otroške razigranosti in smeha, zato se že veselimo prihajajočih predstav.

VSI OTROCI SVETA

on .

20170105

V četrtek, 5. januarja 2017, je v okviru Otroškega gledališkega abonmaja za najmlajše nastopilo Miškino gledališče KU-KUC s predstavo Vsi otroci sveta. Malčki so uživali v plesnih in pevskih dogodivščinah vesoljčka, ki je spoznaval različnost otrok, ki nas vse bogati. Mali gledalci so se aktivno vključili v samo odrsko dogajanje in nadvse uživali.